GRATIS Kennismakingsgesprek

Coaching, wat is dat?

Patrick Scholten - Lachend met journal

Heb je even behoefte om je ei kwijt te kunnen, inzichten te krijgen of een (vriendelijke) schop onder je kont ontvangen? Dan kun je bij mij terecht voor een Coaching Booster. Na de Coaching booster heb je weer helderheid, rust in je kop en richting.

Bij deze booster heb je de keuze uit twee locaties, namelijk lekker op de bank in mijn 'praktijk' of, wat mijn persoonlijke voorkeur heeft, in de natuur.

Wil je direct een sessie plannen? Klik dan hier.

Waar is het goed voor?

Iedereen (zelfs coaches of  therapeuten) heeft wel eens een moment dat je er even doorheen zit, dat je de richting in je leven kwijt bent, dat je door de bomen het bos niet meer ziet of dat er iets in je speelt waar je jouw vinger maar niet op kan krijgen…

De eerste stap begint bij het moment dat je inziet dat je het zelf toch niet kunt of dat het in je eentje toch niet lukt. En juist in dit moment ligt onwijs veel kracht.

Jezelf iedere keer maar angstvallig vasthouden aan de gedachte of instelling van “Ik doe of kan het zelf wel” kan je steeds een stukje helpen, maar vaak gebeurd het dan weer dat je terugvalt in die oude gewoontes (patronen) en dan weer boos op jezelf worden omdat het je weer niet gelukt is. Dit kost jou iedere keer onwijs veel kracht en het lullig is dat je hierdoor alleen maar dieper en dieper in de slopende patronen wordt getrokken. (Ik weet er alles van…)

Door durven toe te geven dat je het soms niet alleen kunt en dan te vragen naar ondersteuning en dat dan ook toe te staan, geeft jou juist onwijs veel kracht. Het zal misschien even ‘zwak’ voelen, maar hoe sterk is het dat je juist ondersteuning zoekt en daar UIT die klote patronen kunt komen en dan eindelijk verder kunt komen in jouw leven en daardoor ook meer energie hebben en overhouden!

Dus waarom dan een Coaching Booster?

Hoe lekker is het om met een onafhankelijk iemand, bijvoorbeeld een coach, te kunnen sparren en dat die jou dan tegelijk goed kan ondersteunen? Heerlijk toch? Dus waarom dan een Coaching Booster?

  • Omdat we allemaal weleens vastzitten of simpelweg inzichten willen. Je auto moet toch ook jaarlijks naar de keuring?
  • Omdat iedereen, (ook coaches), een blinde vlek voor zichzelf heeft. Door de Coaching Booster wordt je bewust gemaakt van de jouwe en ik durf jou aan te spreken op je BS (bullshit).
  • Omdat je daardoor méér durft te vertrouwen op je eigen kompas, in plaats van te luisteren naar wat anderen zeggen.
  • En het leven dus een stuk meer kleur krijgt, omdat je weet wie je bent, wat je wil en waar je heen gaat.
  • Omdat je meer aanneemt van een onafhankelijke coach, die verder niets van jou wil, behalve jou ondersteunen. Een coach durft je een vriendelijke schop te geven die jou vooruithelpt.

Dus door een Coaching Booster wordt je geholpen om antwoorden te vinden, patronen te doorbreken, door de glazen plafond heen te breken en veel meer in contact te komen met wie JIJ ECHT BENT, zodat je veel happier wordt en volledig jezelf kunt zijn.

Benieuwd wat andere ervan vonden?

Ik heb Patrick Scholten leren kennen als iemand die duidelijk verwoord in wat hij waarneemt.

De sessie was heel bijzonder en mooi. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan door zijn coaching.
Het heeft me een bijzondere boost gegeven!
En het is een mooie bevestiging van wie en waar ik ben.

Dankjewel Patrick, het was 'spot on'.
Patrick Scholten - Referenties - Ashwin
Ashwin Ramadhin