Krijg de regie terug over jouw leven

Veel mensen hebben moeite met het voelen, herkennen en accepteren van hun emoties. Dit geldt vooral voor mensen die al van jongs af aan of door hun werk hebben geleerd hun emoties uit te schakelen, zoals bij defensie, politie, enz.. In dit traject onderzoeken we waarom je het contact met je emoties bent verloren. Vervolgens help ik je om opnieuw verbinding te maken met je emoties, zodat je ze kunt voelen, herkennen, accepteren en er bewust mee om kunt gaan.

Over mij, Patrick Scholten

Mijn leven is tot nu toe niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, het was vaak een aardige achtbaan om te komen waar ik nu ben, maar wow wat ben ik dankbaar voor ALLES wat ik heb mogen meemaken en waar ik vandaag de dag sta.

Ik vind het een eer om anderen te ondersteunen in hun proces, op de manier die voor hen nodig is.

Wil je weten wat mijn verhaal is?

Patrick is een fantastische coach,
Eentje die samen met jou je issues onder de loep neemt,
veel uit eigen ervaringen met je deelt en je aanvoelt in wat je nodig hebt. ♥️
Patrick Scholten - Referenties - Melanie Khan
Melanie Khan
Krachtige man | Inner Magic

Herken je dit?

HOE ZOU HET ZIJN ALS?

Voel je de drang om het roer om te gooien en écht te gaan leven volgens jouw eigen regels? Dat is precies waar het bij dit traject om draait.

Het is geen standaardprogramma; het is een traject op maat, speciaal ontworpen voor jou.
We breken met traditionele methodieken en omarmen de kracht van authenticiteit.

Als je aan het einde van je leven bent en je terugkijkt op je leven, wil je dan kunnen zeggen dat je elke dag ten volle hebt geleefd en hebt gedaan waar jij happy van werd of dat je gedaan hebt wat anderen van jou verwachtten?

Dit traject helpt je om te stoppen met je energie te verspillen aan dingen die niet écht bijdragen aan jouw geluk en vervulling. Het is tijd om de focus te verleggen naar wat er werkelijk toe doet voor JOU en weer in contact te komen met jezelf.

Ik heb Patrick Scholten leren kennen als iemand die duidelijk verwoord in wat hij waarneemt.

De sessie was heel bijzonder en mooi. Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik heb opgedaan door zijn coaching.
Het heeft me een bijzondere boost gegeven!
En het is een mooie bevestiging van wie en waar ik ben.

Dankjewel Patrick, het was 'spot on'.
Patrick Scholten - Referenties - Ashwin
Ashwin Ramadhin

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?

ONDANKS HET MAATWERK, KUN JE TOCH WAT ZAKEN VERWACHTEN

Tijdens het traject worden er een aantal thema’s behandeld waarvan ik in de afgelopen jaren heb ontdekt dat er veel mensen uitdagingen mee hebben, dat zijn namelijk de thema’s:

Deze thema’s zijn tekenend voor het verdere verloop van jouw leven. Hoe we hiermee aan de slag gaan? Ik maak gebruik van diverse methodieken die ik heb geleerd en pas deze toe op het juiste moment.

Het traject vindt meestal plaats in het bos of de duinen. Ik zorg voor een veilige en comfortabele omgeving waar jij je op je gemak voelt.

Na ons gesprek ben ik gister op tijd, rond 12u naar bed gegaan. Ik merk aan de kinderen en zowel aan mezelf dat we allemaal veel positievere energie hebben vandaag.

Het is maar het begin, maar ik heb in maanden niet zo'n gezellige ochtend gehad met de kinderen zoals vanochtend.

Bedankt!
Patrick Scholten - Referenties - Bilal Khan
Bilal Khan
ICT Project manager

Alle details op een rij van

Krijg de regie terug over jouw leven

Coachingstraject van 6 maanden

€ 3.333,33

Betaal je liever in termijnen, dat kan!
Je kunt in 6 termijnen van €555,55 te betalen.

Veelgestelde vragen

Yes, voordat je aan de slag kan met dit traject, moeten wij eerst kennis gemaakt hebben. 

De kennismaking is van essentieel belang om te kijken of er een klik tussen ons is en of ik jou kan ondersteunen in jouw proces.

Mocht uit onze kennismaking blijken dat we geen match zijn, dan zal ik met je meekijken of ik iemand anders weet die jou zou kunnen ondersteunen.

Zijn wij wel een match, dan stemmen we de verdere details direct af met elkaar.

Oja, de kennismaking zal fysiek plaats vinden tijdens een wandeling in het bos.

Ja, zeker! Ik begrijp dat de investering in één keer betalen een uitdaging kan zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Zo kun je het traject in 6 termijnen van €555,55 voldoen.

Ik begrijp je twijfels. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die bij jou past. Bedenk echter eens hoe lang je al rondloopt met deze uitdagingen en hoeveel impact dit heeft gehad op jouw leven en relaties tot nu toe. Dit traject biedt jou de mogelijkheid om aan jezelf te werken, innerlijke kracht te ontdekken en een positieve verandering teweeg te brengen.

Je hoeft dit niet alleen te doen, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele traject.

Het is een investering in jezelf en in een toekomst waarin je de regie over je eigen leven neemt.

Ja.

Ik ga er al vanuit dat je jezelf al beter hebt leren kennen en dat je bewust bent van een aantal processen/patronen/gewoontes die je hebt of doet.

De methodes die ik gebruik gaan ervoor zorgen dat jouw bewustzijn hierop vergroot wordt, maar ook dat je (eindelijk) afscheid kunt nemen van die processen/patronen/gewoontes of daar veel beter mee om kunt gaan.

Ik ben een ervaren therapeut die getraind is in verschillende methoden en technieken voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik heb gewerkt met cliënten die worstelen met zelfvertrouwen, zelfbeeld en persoonlijke empowerment. Mijn focus ligt op het helpen van mensen om hun ware zelf (weer) te ontdekken, hun emoties en gevoelens te erkennen en te ontwikkelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun authentieke leven kunnen leven.

Als je geïnteresseerd bent in het traject, kun je hieronder op de button drukken om een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Dit gesprek hebben we om te bepalen of het traject daadwerkelijk geschikt is voor jou. Daarna kunnen we de verdere inschrijvingsprocedure bespreken.

Eerst kennismaken, dan aan de slag

Is het voor jou nu tijd om echt aan de slag te gaan met deze thema’s en weer ten volste te leven? Plan dan nu een gratis en vrijblijvende kennismaking in.