Own your life

Voel je die onrust? Dat knagende gevoel dat er meer is, maar je kunt er niet precies je vinger op leggen? Dat is het moment waarop dit traject voor jou is. We gaan niet voor traditioneel, maar voor JOU. Geen standaard methodieken, maar een reis naar het ontdekken van wat JIJ echt wilt. Waar zweverigheid wordt afgelost met een gegronde kracht in de natuur, gezonde beweging, en authentieke verbindingen.

In dit traject gaan we samen op zoek naar de vonk die jouw hart sneller doet kloppen. Geen energie verspillen aan dingen die niet écht bijdragen aan jouw welzijn. Beweging, wandelen, en de natuur worden jouw speelveld om te ontdekken, te groeien en te bloeien. Geen concessies meer, het is tijd om te zeggen: “Fack it, I OWN it!” voor een leven dat werkelijk van JOU is.

Ben je er klaar voor?

Krachtige man | Inner Magic

Het kost je onwijs veel energie…

Herken je dit?

Je hebt een succesvolle carrière, maar elke werkdag lijkt een herhaling te zijn. Je voelt een leegte, alsof er meer zou moeten zijn dan alleen het vervullen van de professionele verplichtingen. Het verlangen om werk te doen dat je écht bij je past en waar je hart sneller van gaat kloppen is wat je zoekt en nodig hebt.

Ondanks een goed sociaal leven, voel je jezelf uitgeput nadat je bij je vrienden of familie bent geweest. Je vraagt je af waarom sommige relaties je zoveel energie kosten in plaats van opleveren. Je wil graag je eigen behoeften ontdekken om zo gezonde en authentieke connecties op te bouwen.

Je hebt altijd aan de verwachtingen van anderen voldaan, waardoor je eigen wensen en verlangens op de achtergrond zijn geraakt. Nu besef je dat je niet weet wie je echt bent en wat je diep van binnen wilt. Je wil jouw pad naar zelfmeesterschap en het herstellen van jouw eigen identiteit ontdekken.

Herken je jezelf in één (of alle) van deze situaties?
Dan zit je hier goed, dit traject is ontworpen om je te begeleiden bij het ontdekken van jouw pad en het creëren van een leven dat authentiek, vervullend en van jou is.

Stap in de kracht van JOUW leven

Voel je de drang om het roer om te gooien en écht te gaan leven volgens jouw eigen regels? Dat is precies waar dit traject om draait.

Het is geen standaard programma; het is een reis op maat, speciaal ontworpen voor jou.

We breken met traditionele methodieken en omarmen de kracht van authenticiteit.

Waarom energie verspillen?

Als het moment daar is dat je terugkijkt op je leven, wil je dan kunnen zeggen dat je elke dag ten volle hebt geleefd en hebt gedaan waar jij happy van werd of dat je gedaan hebt wat andere van jou verwachte?

Dit traject helpt je om te stoppen met jouw energie te verspillen aan dingen die niet écht bijdragen aan jouw geluk en vervulling. Het is tijd om de focus te verleggen naar wat er werkelijk toe doet voor JOU.
Ontdek jouw zelfmeesterschap.

Echte verbinding

Krachtige connecties in de natuur, waar je jezelf kunt ontdekken en laten zien.

Sporten, wandelen in de natuur en andere manieren om jou te motiveren en stimuleren; zijn geen bijzaken, maar essentiële onderdelen van jouw groeiproces.

Ondanks de gegronde, aardse aanpak, ga je ontdekken wat spiritualiteit nou echt is en betekend en zal je gaan begrijpen dat het een onmisbaar onderdeel is van jouw leven. En dat allemaal zonder dat je in een oranje jurk moet rondlopen…

Laat de natuur jouw gids zijn

Buiten zijn is niet alleen een optie; het is de sleutel tot jouw persoonlijke transformatie. De natuur zal jouw metgezel zijn op deze reis naar zelfmeesterschap en groei. Laat de kracht van de omgeving jou inspireren en begeleiden naar de innerlijke magie die in jou wacht.

Fack it, OWN it! - Voor een leven dat werkelijk van JOU is

Ben je klaar om de regie over je eigen leven te nemen? Dit traject gaat niet over concessies, maar over het volledig claimen van wat jij wilt.

Het is tijd om te breken met de norm, te luisteren naar je eigen verlangens, en te zeggen:

Fack it, I OWN it!

Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten?

Vind je innerlijke leider | Inner Magic

Over mij, Patrick Scholten

Mijn leven is tot nu toe niet altijd rozengeur en maneschijn geweest, het was vaak een aardige achtbaan om te komen waar ik nu ben, maar wow wat ben ik dankbaar voor ALLES wat ik tot nu toe heb mogen meemaken.

Ik vind het een eer om andere te mogen ondersteunen in hun proces op de manier die voor hen nodig is.

Wil je weten wat mijn verhaal is?

Ja, hoe dan?

Door in te stappen in dit traject waarin je 6 maanden aan de slag gaat. Tijdens dit traject heb je 12 sessies waarbij jij aan de slag gaat met je lichaam, je geest en je mind.

Tussen de sessies door krijg je opdrachten mee die je thuis kunt uitvoeren, hierdoor zul je jouw zelfmeesterschap aanleren en bekrachtigen.

Dit is geen standaard traject, het wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.
Er wordt gekeken naar wat jij ECHT nodig hebt.

Na dit traject

Meer zelfvertrouwen en grenzen stellen

Na dit traject heb je meer zelfvertrouwen, ken je je behoeften en verlangens en stel je grenzen op een gezonde respectvolle manier. Je bent in contact met je eigen kracht en authenticiteit. Dat levert betere relaties op en voldoening in alle aspecten van je leven.

De vier pilaren om jouw innerlijke magie weer wakker te maken

Zelfzijn

Laat jouw authentieke zelf stralen. Inner Magic moedigt je aan om te zijn wie je werkelijk bent, zonder compromissen. Jouw authentieke leven wacht op je.

Zelfbewustzijn

Ontdek de verborgen diepten van je eigen geest. Inner Magic helpt je bij het vergroten van jouw zelfbewustzijn en het begrijpen van de magie die binnenin jou schuilt.

Zelfweerbaarheid

Wees veerkrachtig, zoals de bomen in het bos. Inner Magic ondersteunt je bij het versterken van jouw veerkracht, zodat je de stormen van het leven met gratie kunt doorstaan.

Zelfleiderschap

Neem de leiding over je eigen verhaal. Inner Magic helpt je bij het omarmen van zelfleiderschap, zodat je de regie hebt over jouw magische reis in het leven.

Ontketen jouw Innerlijke Magie

Jouw reis begint hier en nu.
Inner Magic nodigt je uit om deel te nemen aan een betoverende reis naar zelfmeesterschap.
Ben je klaar om jouw innerlijke magie te ontgrendelen en het zelfmeesterschap toe te laten?

Wacht niet langer om de verandering te creëren die je verdient. Neem de stap naar een leven waarin je jezelf durft uit te spreken, je grenzen aangeeft en echt zegt wat je wilt. Dit is jouw kans om jezelf te bevrijden, om de zelfmeesterschap op te eisen!

Fack it, OWN it: 6 maanden fysiek traject

€ 3.333,33

Betaal je liever in termijnen, dat kan!
Klik hier om in 6 termijnen van €555,55 (inclusief transactiekosten) te betalen.

Veelgestelde vragen

Yes, je hebt de keuze om eerste met mij kennis te maken. Dit kunnen we doen via Zoom of we spreken af in mijn ‘praktijk’ (lees in de natuur). De kennismaking is van essentieel belang om te kijken of er een klik tussen ons is en ik jou kan ondersteunen in jouw proces.
Mocht uit onze kennismaking blijken dat we geen match zijn, dan krijg je natuurlijk jouw betaling direct en zonder bijkomende kosten retour.

Ja, zeker! Ik begrijp dat de investering in één keer betalen een uitdaging kan zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Zo kun je het traject in 6 termijnen van €555,55 voldoen.

Ik begrijp je twijfels. Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te nemen die bij jou past. Bedenk echter eens hoe lang je al rondloopt met deze uitdagingen en hoeveel impact dit heeft gehad op jouw leven en relaties tot nu toe. Dit traject biedt jou de mogelijkheid om aan jezelf te werken, innerlijke kracht te ontdekken en een positieve verandering teweeg te brengen. Je hoeft dit niet alleen te doen, ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele traject. Het is een investering in jezelf en in een toekomst waarin je zelfmeesterschap hebt en de regie over je eigen leven neemt.

Ja.

Ik ga er al vanuit dat je jezelf al beter hebt leren kennen en dat je bewust bent van een aantal processen/patronen/gewoontes die je hebt of doet.

De methodes die ik gebruik gaan ervoor zorgen dat jouw bewustzijn hierop vergroot wordt, maar ook dat je (eindelijk) afscheid kunt nemen van die processen/patronen/gewoontes of daar veel beter mee om kunt gaan.

Ik ben een ervaren therapeut die getraind is in verschillende methoden en technieken voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik heb gewerkt met cliënten die worstelen met zelfvertrouwen, zelfbeeld en persoonlijke empowerment. Mijn focus ligt op het helpen van mensen om hun innerlijke leider te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun volledige zelfmeesterschap hebben omarmt.

Als je geïnteresseerd bent in het traject, kun je op de button drukken om jezelf in te schrijven. We hebben dan eerst nog een kennismakingsgesprek met elkaar om te bepalen of het traject daadwerkelijk geschikt is voor jou. Daarna kunnen we de inschrijvingsprocedure bespreken.