parallax background

 

Healing


Healing die bij je past


Sommige pijn zie je niet. Het zijn beschadigingen die niet met het oog op te merken zijn. Die voel je met je hart. Het is pijn die wellicht ontstaan is toen je kind was, in je puberteit of later als volwassene. Het maakt je wantrouwend, bitter, verdrietig, depri – maar het zorgt vaak ook fysiek voor klachten. In je rug, hoofd, buik, borst. Hoe kun je er alles aan doen om dit weer te helen?


 

 

“We houden stress letterlijk vast in ons lijf. Stress rondom werk, een angstige ervaring of teleurstelling door anderen. Ons lichaam spant zich aan. Die reactie van ons lichaam beschermt ons als er écht gevaar is. Maar als je dat niet loslaat, blijf je maar gespannen. Niet gek dat je dan fysieke klachten krijgt…”

Waarom healing?

Een heleboel klachten hebben een heel andere oorzaak dan we denken. We houden een boel stress vast in ons lijf en die stress leidt dan tot fysieke pijn. Je kunt buikpijn hebben van onzekerheid, je hart breekt als iemand je verlaat, je wordt misselijk van angst, je krijgt een brok in je keel van verdriet. Herkenbaar? Dat is waar healing kan helpen.

Healing doet dit met je:
 • het helpt je om emotionele blokkades aan te pakken die zorgen voor fysieke klachten
 • het helpt je om beter te ontspannen – gedurende de dag of als je slaapt
 • het geeft je een enorme boost aan energie, omdat je eigen energie weer goed gaat stromen
 • het kan een heleboel ophelderen: dat drukkende gevoel in je hoofd gaat weg, en je weet daarna beter waar je heen wil met je leven

Recensies

Hoe anderen een Healingsessie hebben ervaren

 • Sander de Zwart - 23 januari 2020
  Dankjewel voor de healing, Patrick.

  Met veel warmte en liefde door jou gegeven.
  En met veel warmte en liefde door mij ontvangen.

  Dank ook voor de mooie en waardevolle inzichten die ik mocht ontvangen.

  Tot de volgende keer.
  Sander de Zwart - 23 januari 2020
 • Agnes van Driel - 13 december 2019

  Dank je wel voor de healingsessie en daarmee het verwijderen van een paar blokkades.

  Ik heb het gemerkt, gevoeld en ik laat het nu toe.

  Met mijn onderrug gaat het nu stukken beter.

  Ik laat de emotie nu toe om de blokkades te voorkomen.

  Alleen zo kom ik verder!

  Agnes van Driel - 13 december 2019
 • Clarissa Groot - 6 december 2019

  Hallo Patrick, de sessie heeft mij zeker goed geholpen! Ik kan de rust van binnen zeker weer ervaren. Heel veel nieuwe dingen die op mijn pad komen, ik ben weer gefocust! Maar het belangrijkste is dat ik die blokkade die ik ervaarde niet meer voel!

  Mijn dank is zeer groot en ben blij met deze beslissing.

  Clarissa.

  Clarissa Groot - 6 december 2019
 • Anoniem - 16 november 2019

  Na de behandeling voelde ik meteen verschillende emoties. Mijn benen voelde zo licht als een veertje en m’n voeten tintelde. De week verliep daarna ook bijzonder, tot veel inzichten gekomen. Hierdoor direct stappen gezet, zodat ik het los kon laten. Ook zeer goede gesprekken gehad met m’n dochter.

  Mijn intuïtief gevoel werd ook veel sterker, ik had het gevoel dat ik iemand moest bellen die ik al heel lang niet meer had gesproken. Toen ik die persoon belde kreeg ik te horen dat het niet zo goed met die persoon ging. Ik belde op precies het goede moment.

  Ik vond het een zeer fijne ervaring en voelde mezelf onwijs op m’n gemak bij je!

  Dank je wel! Je bent een top gozer!

  Anoniem - 16 november 2019
 • Anoniem - 15 november 2019

  Je zorgt voor een fijne sfeer waarbij ik me op m’n gemak voel als ‘client’. Fijne relaxte behandeling, je voelt super aan waar je naartoe mag met de healing behandeling. Kleine tip: je mag nog meer vertrouwen op je gevoel en niet bang zijn om verder de diepte in te gaan, er zit megatalent en intuïtief vermogen in jou dat nog meer gezien mag worden.

  Anoniem - 15 november 2019
 • Anoniem - 19 oktober 2019

  Na de behandeling merkte ik dan mijn spirituele gaven nog meer geactiveerd waren!

  Ik merkte af en toe de aanwezigheid van een entiteit. Daarnaast had ik na de behandeling ook veel meer energie.

  Toen ik mijn verhaal vertelde tegen je vond ik het fijn dat je ook echt begreep wat ik bedoelde (vaak zeggen mensen dan dat ze het begrijpen, maar dan merk je dat ze het toch niet begrijpen, wat best wel vervelend is, dus ik vond het fijn dat dit niet het geval was), ook vond ik het fijn dat je echt de tijd nam.

  Ik had niet echt verwachtingen, maar ik merk wel dat er iets met mezelf is veranderd na de behandeling. Zo merk ik dat ik rustiger ben, ook rustiger kan nadenken wanneer er dingen gebeuren die ik bijvoorbeeld niet leuk vind (voorheen was het vaak dat ik dan in zo’n situatie niet echt rustig kon nadenken en dan bijvoorbeeld sneller geïrriteerd werd).

  Onwijs bedankt! Ik kom snel weer bij je terug!

  Anoniem - 19 oktober 2019
Just so you know…


Healing is géén vervanging van reguliere geneeswijzen. Botbreuken kunnen we er bijvoorbeeld niet mee herstellen. Het is een aanvulling. Het zijn methodes die vooral naar het energetische aspect van klachten kijken.


Healing die bij je past!Coaching & Healing combinatie


Wil je echt 'MAGIC' meemaken?! Combineer dan coaching samen met healing.

Doormiddel van coaching kun je jouw gedachtes expressie geven in de vorm van woorden, jezelf op deze manier uiten werkt an zich al helend.
Ons brein wil begrijpen wat er gebeurd, met woorden is dit uiteraard makkelijker te volgen, bijkomend voordeel is dat je ook meteen je hart lucht.
Maar wanneer je die vorm van expressie combineert met een healing sessie wordt je op diepere lagen gereinigd en bevrijd.

Je volledige systeem krijgt een magische boost en hierdoor zal je jezelf lekkerder in je vel voelen en een stuk vrijer.
Maak daarom gebruik van deze combinatie strippenkaart!
 

Coaching & Healing combi strippenkaart

450,-Normaal €650,-

Een combinatie van coaching en healing

 • 8 sessies van 45 minuten
 • Naar behoefte in te delen, alleen coaching of healing of combi
 • Sessies vinden plaats in mijn praktijk