GRATIS Kennismakingsgesprek

HypnoHeal, wat is dat?

Op een ontspannen manier van je bullshit verhalen, lichamelijke maar ook spirituele blokkades afkomen en daarbij nog eens een fijne energiestroom door je lichaam heen voelen gaan die jou meer kracht en energie geeft of je lekker laat ontspannen.

Dat klinkt toch heerlijk? Wie wil dat nou niet?!

Met een Hypnoheal behandeling krijg je precies dit en meer…

Wil je direct een sessie plannen? Klik dan hier.

Hypnoheal?

Kort en simpel uitgelegd, Hypnoheal is een combinatie van Hypnose en Healing.
Het voegt deze twee magische technieken samen waardoor het een onwijs doeltreffende methode is om op diep lagen verandering en/of genezing te brengen in jouw lichaam/systeem.

Lees de blogs die ik over de twee technieken heb geschreven als je meer over hypnose en healing wilt weten.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Voor een behandeling kom je naar mijn praktijk. Daar hebben we een klein gesprek waarna je plaats mag nemen op de behandeltafel.

Doormiddel van hypnose breng ik je in een trans, oftewel een diepe staat van ontspanning. Daarna laat ik me geleiden door wat ik door mag krijgen en hou eventueel rekening met het thema of het gene wat jij hebt aangegeven om extra rekening mee te houden, bijvoorbeeld een bepaalde angst, spanning of allergie waar je vanaf wil komen.

Tijdens de behandeling laat ik de energie stromen en zal ik je een geleide hypnose geven wat aan zal sluiten op het thema of het gene wat jij had aangegeven.

Het enige wat jij hoeft te doen is… lekker liggen, ontspannen en alles laten gebeuren wat er gebeurd.

Afsluiting

Aan het einde van de behandeling laat ik je weer ‘terug’ komen, ik haal je uit de hypnose. Wanneer je uit de hypnose bent, zul je nog alles herinneren.

Samen doen we even een kleine oefening om weer goed te aarden en aanwezig te zijn in ons lichaam en de behandeling dankbaar af te sluiten.

Soms wil het gebeuren dat ik tijdens de behandeling iets door heb gekregen, wat ik jou mag meegeven. Dat zal ik dan tijdens de afsluiting ook met je delen.

Nazorg

Tijdens de behandeling kan er op onbewust niveau veel met je gebeuren. Dingen die je in eerste instantie niet merkt, ziet of voelt. Mijn advies is ook altijd om na de behandeling rust te nemen en voldoende water te drinken. De rust heb je nodig omdat er in je systeem veel gebeurd is en soms kunnen er zelfs ook reacties vanuit je systeem komen. Dit hoeft natuurlijk niet! Het kan wel tot een week duren voordat je eventueel iets merkt.

Reacties die je zou kunnen merken zijn bijvoorbeeld boosheid, frustratie, verdriet, een leeg gevoel, hoofdpijn of juist even een sterkere fysieke pijn. MAAR, het tegenovergestelde is ook mogelijk! Laat het gebeuren en geef het de ruimte om te zijn en uit die gevoelens. Neem ze waar en accepteer ze en neem waar wat het met jou doet, want juist bij zo’n reactie ligt nog iets waar jij wat van mag leren.

Ongeveer een week na de behandeling zal ik contact met je opnemen om te kijken hoe het met je gaat. Natuurlijk mag je mij ten alle tijden zelf benaderen als je het moeilijk hebt wanneer je ‘last’ hebt van de eerder genoemde reacties of met vragen zit. Dan zal ik je daarin natuurlijk ondersteunen.