Laat jij jezelf leiden door angst? - Patrick Scholten Coaching

Laat jij jezelf leiden door angst?

Ik zou heel stoer kunnen zeggen, NEE! DAT DOE IK NIET! Maar helaas ligt de waarheid net even anders. Onlangs had ik mezelf behoorlijk laten leiden door angsten waardoor ik acties had gedaan waar ik nu spijt van heb. De angsten werden verhalen in mijn hoofd die ik zelf ging geloven en daarna werden de verhalen acties 🤦🏼‍♂️

In dit geval zei ik dingen die ik niet meende. Op het moment dat de woorden uit mijn mond rolde had ik direct spijt. Kort daarna kreeg ik inzichten in de vorm van acties die ik beter had kunnen doen, zoals er over praten (hoe spannend dat soms ook is). Helaas kwamen die inzichten voor mij te laat.

Soms is het een goede optie om tegen de angsten in te handelen, dus als je het bijvoorbeeld spannend vind om ergens over te praten, probeer het dan toch!

Kom je niet op de juiste woorden, geef het aan, dan weet de andere partij tenminste dat er iets bij je speelt, dat je ergens mee worstelt, dan kunnen jullie het er over hebben voordat het verhaal in jouw hoofd volledig escaleert.

En onthoudt, ben niet te hard voor jezelf! (Stiekem ook een note aan mezelf 😊). Fijne en mooie dag,

Leef in liefde en licht 🙏🏼


Verlang jij naar meer rust en helderheid?
Vraag dan een helderheidsessie aan!

Gerelateerde berichten

Motivate me

>