parallax background

Over Patrick


Je bent militair, of je was het. Je voelde het toen al: dat er méér is. Dat je bepaalde dingen kunt, weet, voelt, die anderen niet voelen. Ik noem dat je Inner Magic. Een soort antenne die je niet ziet. En wellicht dat je je er al jarenlang eenzaam onder voelt. Je hebt ‘t weggestopt. Ik snap dat (heel goed zelfs). Het goede nieuws is: als jij deze magic echt leert te accepteren en in te zetten, dan kun jij ook voor anderen magic maken!


 

 

Inner Magic: ontastbaar echt

Als Inner Magic Coach for (old) Military Professionals geloof ik één ding: iedereen heeft op zijn eigen manier magie in zich. De een weet het al jaren en heeft het deels weggestopt, de ander is er simpelweg nog niet bewust van. Noem het intuïtie, een sixth sense, gaves… Het is geen kennis of kunde, maar diep weten en voelen. Ontastbaar, en echt.
Ik geloof er heilig in dat iedereen spirituele magic in zich heeft. Het is maar net hoe je het woord ‘spiritueel’ vertaalt. Het heeft een zweverige, gecompliceerde, mumbojumbo bijsmaak gekregen. Best jammer, want het is zo down-to-earth als maar kan.
Als je het mij vraagt mag dat hoogdravende gedoe ten aanzien van coaching en spiritualiteit de deur uit: tijd voor een boerenbroodjes nuchtere aanpak. Simpelweg kijken naar jouw inner magic. Dat onderbuikgevoel dat je vaak genoeg genegeerd hebt, maar het altijd bij het beste eind heeft.
Ik heb dit zelf ook mogen ontdekken...
“In de basis begint het altijd met jezelf accepteren en liefhebben.
Klinkt simpel, is het niet altijd. Maar ergens ook weer wel…”

– Patrick Scholten

Lekkerder leven, met twee vingers in je neus voorwaarts
Ik ken tig militairen die, net als ik, altijd al hebben gevoeld dat er méér is. Die hartstikke sensitief zijn, alleen nooit getraind zijn om hier ruimte aan te geven. Deze (oud) militairen help ik om hun Inner Magic écht te gaan gebruiken. Als kracht, als een tool om lekkerder te leven. Om rust in het kadaver te krijgen en relaxed te kunnen kin tikken. Gewoon, het dagelijks leven te leven, maar met een beetje magie.

Coaching met een boerenbroodjes nuchtere touch
De coachingstrajecten die ik aanbied zijn gericht op militairen en voormalig militairen (man en vrouw) om die Inner Magic meer te accepteren, ontwikkelen en bewust in te zetten. Jij bent aan het roer, ik begeleid je. Maar dan wel met een nuchtere ondertoon. Concreet, met tig hati’s. Zodat je weet hoe je jouw Inner Magic toe kan passen, in plaats van het weg te stoppen.

Lees hier meer over mijn persoonlijke reis…
Chat openen