parallax background

Over Patrick


Je voelt het wellicht, dat er méér is. Dat je bepaalde dingen kunt, weet, voelt, die anderen niet voelen. Ik noem dat je Inner Magic. Best vreemd, die magic, eng zelfs. En wellicht dat je je er al jarenlang eenzaam onder voelt. Het wegstopt. Ik snap dat (heel goed zelfs). Het goede nieuws is: als jij deze magic echt leert te accepteren en in te zetten, dan kun jij ook voor anderen magic maken!


 

 

Inner Magic: ontastbaar echt

Als Inner Magic Coach geloof ik één ding: iedereen heeft op zijn eigen manier magie in zich. De een weet het al jaren en heeft het deels weggestopt, de ander is er simpelweg nog niet bewust van. Noem het intuïtie, een sixth sense, gaves… Het is geen kennis of kunde, maar diep weten en voelen. Ontastbaar, en echt.
Ik geloof er heilig in dat iedereen spirituele magic in zich heeft. Het is maar net hoe je het woord ‘spiritueel’ vertaalt. Het heeft een zweverige, gecompliceerde, mumbojumbo bijsmaak gekregen. Best jammer, want het is zo down-to-earth als maar kan.
Als je het mij vraagt mag dat hoogdravende gedoe ten aanzien van coaching en spiritualiteit de deur uit: tijd voor een boerenbroodjes nuchtere aanpak. Simpelweg kijken naar jouw inner magic. Dat onderbuikgevoel dat je vaak genoeg genegeerd hebt, maar het altijd bij het beste eind heeft.
Ik heb dit zelf ook mogen ontdekken...
“In de basis begint het altijd met jezelf accepteren en liefhebben.
Klinkt simpel, is het niet altijd. Maar ergens ook weer wel…”

– Patrick Scholten

Lekkerder leven
De mensen die, net als ik, altijd al hebben gevoeld dat er méér is, help ik graag om die inner magic écht te gaan gebruiken. Als kracht, als een tool om lekkerder te leven. Een gezondere relatie met jezelf te hebben, en dus ook met anderen – thuis, met vrienden, op het werk. Gewoon, het dagelijks leven te leven, maar met een beetje magie.

Coaching met een boerenbroodjes nuchtere touch
De coachingstrajecten die ik aanbied zijn erop gericht om die inner magic meer te accepteren, ontwikkelen en bewust in te zetten. Jij bent aan het roer, ik begeleid je. Maar dan wel met een nuchtere ondertoon. Concreet. Zodat je weet hoe je jouw inner magic toe kan passen, in plaats van het weg te stoppen.

Lees hier meer over Patricks persoonlijke reis…