Samenwerken

Er zijn veel dingen waarbij ik je kan ondersteunen, maar ik kan niet ALLES alleen.
Daarom werk ik nauw samen met een aantal mensen die ik volledig vertrouw en waarvan ik weet dat, wanneer het nodig is, zij net die extra ondersteuning in hun vakgebied kunnen geven zodat wij jou het gene kunnen geven wat jij nodig hebt.

Mocht je een samenwerking met mij willen aangaan of samen een keer iets op poten willen zetten, zoals een workshop, seminar of iets dergelijks, neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina.

Hieronder een overzicht van de mensen waar ik mee samenwerk.

Paul Folmer

Paul Folmer

Paul is opgeleid tot orthomoleculair therapeut, trainer hormoonfactor en nog veel meer op gezondheidsgebied.
Hij is mijn to-go-guy als ik extra ondersteuning voor jou nodig heb in dat gebied.
Ondanks dat hij gespecialiseerd is in mannen en het testosteron, weet hij mij altijd goed te ondersteunen, ook als het om vrouwen gaat die wat meer ondersteuning nodig hebben bij hun gezondheid.

Meer informatie over Paul en wat hij doet, vind je op zijn website.

Nance van Heck-Folmer

Nance van Heck - Folmer

Nance is opgeleid tot contextueel systeemtherapeut, dat heeft haar onwijs veel inzichten en tools gegeven in hoe familiesystemen in elkaar zitten, werken en hoe ze daar op een goede effectieve manier ondersteuning in kan bieden.

Mocht er tijdens onze sessies uitkomen dat er diep gewortelde familie zaken in jouw systeem zitten, dan zal ik Nance inschakelen om jou de nodige ondersteuning te geven om samen weer verder te komen.

Meer informatie over Nance en wat zij doet, vind je op haar website.

Michiel van der Pols

Michiel was majoor bij het korps Mariniers, maar tegenwoordig doorbraak coach.
Hij is gespecialiseerd in het ondersteunen van het doorbraakproces van mensen die werkzaam zijn of zijn geweest bij hoogrisico beroepen, zoals bijvoorbeeld defensie, politie, brandweer, ambulance (ziekenhuis), enz.

Meer informatie over Michiel en wat hij doet, vind je op zijn website.

Michiel is ook medeoprichter van het platform waar mensen met hoogrisico beroepen of een verleden daarbij een coach/hulpverlener kunnen vinden. Dat platform is Afhangen, een term bekend vanuit defensie, wat betekend oa je rugzak van je rug halen. Meer informatie over Afhangen vind je hier.

Rob Hulscher

Rob Hulscher

Rob is naast coach en docent ook opgeleid om diversen technieken te gebruiken om jou te ondersteunen in moeilijke periodes. De technieken/methodes die Rob onder andere gebruikt zijn: De Silva methode, Reconnected healing, Avatar, Psych-K, EFT, EMDR en natuurlijke medicijnen (zoals Bufo Alvarius, Ayahuasca, Iboga, San Pedro, Peyote, Salvia, Rapè).
Hij is mijn to-go-guy voor bijvoorbeeld innerlijke 'reizen' met behulp van de diversen natuurlijke medicijnen.

Meer informatie over Rob en wat hij doet, vind je op zijn website.

Alev Satilmis

Alev Satilmis

Alev is de vrouw die mij ooit in contact heeft gebracht met Hypnose. Toen ikzelf tegen zaken aanliep die diep in mijn onderbewustzijn verborgen lagen, hielp zij mij dit helder te krijgen en aan te pakken en/of te omhelzen.
Mochten er zaken naar boven komen waarbij een vrouwelijke touche nodig is, dan is zij de vrouw waar ik naartoe ga om voor jou de extra ondersteuning te krijgen.

Alev is opgeleid tot Hypnotherapeut, maar is ook zeer bekend met het gebruik van diverse natuur medicijnen (zoals Ayahuasca, Rapè en meer).

Meer informatie over Alev en wat zij doet, vind je op haar website.