Veteranen Coaching

Hey geweldige veteraan (man/vrouw),

Super dat je hier een kijkje komt nemen.
Ik ben al zo onwijs trots op je dat je hier bent, dat betekend dat jij, als één van de weinige, open staat om ondersteuning te vinden voor de shit waar jij mee loopt. Waarschijnlijk heb je al het één en ander bekeken wat via ‘de baas’ of de reguliere weg wordt aangeboden, maar voelde je daar geen klik bij.

Onwijs goed dat je dan toch nog verder bent gaan kijken en je nu hier bent.

Ik ben zelf veteraan, ben drie keer op uitzending geweest. Twee keer naar Bosnië (SFOR 11 en EUFOR 2) en één keer naar Afghanistan (TFU 3).
Daar heb ik het nodige meegemaakt, dus ben wel redelijk bekend met de uitdagingen waar jij mee zou kunnen lopen.

Zoals je weet zijn de uitdagingen er om opgelost te worden.
Neem een kijkje op m’n site en als het goed voor je voelt, neem dan gerust contact met me op.
Dit kun je doen via de contactpagina, op die pagina vind je een formulier die je kunt invullen, maar je kunt vanaf daar ook een WhatsApp of Telegram bericht naar me sturen.

Hieronder vind je alvast wat informatie over “Het programma” wat ik aanbied. En ja, speciaal voor veteranen bied ik, op vertoon van je veteranenpas, een aangepast tarief aan.

Patrick Scholten - Het Programma

Het programma

Met behulp van dit programma ga jij uit de shit breken waar jij nu in zit en heb je hierdoor de tools in handen om voortaan uit die shit te blijven. Na dit programma zal je jezelf helder voelen, rust in je kop hebben en een heel stuk happier door het leven gaan. Klik op de afbeelding voor meer info.