Patrick Scholten op het strand

Het Aanbod

Of je nou man of vrouw bent, nieuw of een bestaande cliënt, burger, veteraan, wat voor beroep je ook uitvoert je bent van harte welkom.
Iedereen verdient het om ondersteuning te ontvangen als je dat nodig hebt.

Wat ik aanbied, stem ik af op jou en dat doe ik met jou samen.
Niemand is hetzelfde, maar toch is er vaak een rode draad te vinden waar veel mensen behoefte aan hebben. Bij vele komt dat neer op het willen hebben van meer zelfwaardering, zelfliefde en voldoening voelen.

Hoe we daar komen, kan per persoon verschillen. De ene heeft aan drie sessies genoeg en de andere heeft er dertig nodig. It's all good.
Het gaat erom dat jij je gehoord en gezien voelt en dat we samen aan de slag gaan waar jij behoefte aan hebt. En weet jij niet waar jij behoefte aan hebt? Dan gaan we daar samen achter komen.

Mijn werkwijze is volledig transparant, ik ga af op wat jij zegt en wat mijn intuïtie mij ingeeft. Daarnaast deel ik wat mijn eigen ervaringen zijn om jou te inspireren zodat je een manier voor jezelf kunt vinden. Er zijn vele coaches die het 'not done' vinden om over persoonlijke ervaringen te spreken met cliënten, ik denk daar anders over. Ook ik ben mens en maak ook fouten en leer ervan.
Wanneer wij samen aan de slag gaan, bouw ik graag een twee richting vertrouwensband met je op.

Bij mij vind je maar één programma (traject) en dat is “Het Programma“, geen mooie fancy en catchy naam, maar gewoon dit.
Als dit programma iets voor jou is, als jij dit nodig hebt, dan weet of voel je dat.
Je bent hier immers niet voor niets gekomen, dat is
geen toeval 😉

Naast dat jij dit voelt, is het natuurlijk van belang dat er tussen ons een bepaalde klik is, die wij beide voelen. Zonder dat, is het niet mogelijk dat wij een samenwerking met elkaar aangaan. En ook niet al te onbelangrijk, ik kan veel mensen ondersteunen, maar echt niet iedereen. Ik zal altijd open en eerlijk met je zijn, als er tijdens onze kennismaking uit komt dat ik je niet kan ondersteunen, zal ik dat ook tegen je zeggen en je eventueel doorverwijzen naar iemand waarvan ik denk dat die jou wel kan ondersteunen.

Mocht je nou denken “chips, dat kost me te veel geld!”.
Ik heb een aangepast tarief voor mensen in de bijstand.

Sta hier eens bij stil…
Om mee te doen aan Het Programma of om één van de boosters te ondergaan dien je wat te investeren, deze investering doe je in en voor jezelf. Investeringen in en voor jezelf kunnen nooit te veel of te kostbaar zijn. Jij bent immers het meest belangrijke op deze aardbol waarin jij mag investeren.

Boosters (losse sessies)

NEE, niet die je in je arm kunt laten spuiten!

Deze boosters zijn er om jou een boost te geven, je weer op het juiste ‘pad’ te zetten.

Om heel eerlijk te zijn (en dit is geen verkooppraatje) werkt het in eerste instantie het beste als je een regelmaat hebt, zeker als er een bepaald ‘iets’ is wat je wil aanpakken. Daarom bied ik je “Het Programma” aan, daarin krijg je sowieso drie sessies zodat we consequent het ‘iets’ waar jij mee zit kunnen aanpakken en waar nodig samen verder stappen kunnen zetten. Een losse sessie zie ik daarom meer als een ‘onderhoudsbeurt’, je weer even een boost te geven om je weer verder op weg te helpen.

Mocht je evengoed een losse booster willen, dan is dat mogelijk, hieronder vind je meer informatie over de desbetreffende boosters.
Let wel, mocht je nog nooit bij mij geweest zijn, dan is het wel noodzakelijk om een GRATIS (online) kennismakingsgesprek te hebben van 30 minuten.