Patrick Scholten - Het Aanbod

Het Aanbod

Of je nou man of vrouw bent, nieuw of een bestaande cliënt, burger, veteraan, wat voor beroep je ook uitvoert je bent van harte welkom. Iedereen verdient het om ondersteuning te ontvangen als je dat nodig hebt.

Wat ik aanbied, stem ik af op jou en dat doe ik met jou samen.
Niemand is hetzelfde, maar toch is er vaak een rode draad te vinden waar veel mensen behoefte aan hebben. Bij vele komt dat neer op het willen hebben van meer zelfwaardering, zelfliefde en voldoening voelen.

Hoe we daar komen, kan per persoon verschillen. De ene heeft aan drie sessies genoeg en de andere heeft er dertig nodig. It's all good.
Het gaat erom dat jij je gehoord en gezien voelt en dat we samen aan de slag gaan waar jij behoefte aan hebt.

Mijn werkwijze is volledig transparant, ik ga af op wat jij zegt en wat mijn intuïtie mij ingeeft. Daarnaast deel ik wat mijn eigen ervaringen zijn om jou te inspireren zodat je een manier voor jezelf kunt vinden. Er zijn vele coaches die het 'not done' vinden om over persoonlijke ervaringen te spreken met cliënten, ik denk daar anders over. Ook ik ben mens en maak ook fouten en leer ervan.
Wanneer wij samen aan de slag gaan, bouw ik graag een twee richting vertrouwensband met je op.

Bij mij vind je maar één programma (traject) en dat is “Het Programma“, geen mooie fancy en catchy naam, maar gewoon dit.
Als dit programma iets voor jou is, als jij dit nodig hebt, dan weet of voel je dat.
Je bent hier immers niet voor niets gekomen, dat is
geen toeval 😉

Naast dat jij dit voelt, is het natuurlijk van belang dat er tussen ons een bepaalde klik is, die wij beide voelen. Zonder dat, is het niet mogelijk dat wij een samenwerking met elkaar aangaan. En ook niet al te onbelangrijk, ik kan veel mensen ondersteunen, maar echt niet iedereen. Ik zal altijd open en eerlijk met je zijn, als er tijdens onze kennismaking uit komt dat ik je niet kan ondersteunen, zal ik dat ook tegen je zeggen en je eventueel doorverwijzen naar iemand waarvan ik denk dat die jou wel kan ondersteunen.

Mocht je nou denken “chips, dat kost me te veel geld!”.
Ik heb een aangepast tarief voor mensen in de bijstand.

Sta hier eens bij stil…
Om mee te doen aan Het Programma dien je wat te investeren, deze investering doe je in en voor jezelf. Investeringen in en voor jezelf kunnen nooit te veel of te kostbaar zijn. Jij bent immers het meest belangrijke op deze aardbol waarin jij mag investeren.

Laat je verwonderen

Met een Verwonder sessie laat je jezelf verwonderen door wat er mag gebeuren tijdens de sessie. Ik zal één of meerdere technieken uit mijn ‘toolbox’ op jou toepassen om je verder te helpen. Ook is het mogelijk om aan te geven als je een sterkke behoefte hebt voor bijvoorbeeld coaching, healing of hypnose. Maar ik zou zeggen, laat je vooral verwonderen.

Let op, één losse sessie kan jou al aardig op gang helpen, maar wil je echt resultaat boeken en voor langere tijd resultaat hebben, dan is het verstandig om regelmaat te hebben, zeker als er een bepaald thema is wat je wil aanpakken. Daarom bied ik je “Het Programma” aan, daarin krijg je sowieso drie sessies zodat we consequent het thema waar jij doorheen wil werken kunt aanpakken en waar nodig samen verder stappen kunnen zetten. Een losse sessie zie ik daarom meer als een ‘onderhoudsbeurt’, je weer even een boost te geven om je weer verder op weg te helpen.

Mocht je evengoed een losse sessie willen, dan is dat mogelijk. Hieronder vind je meer informatie over de desbetreffende sessie.
Let wel, mocht je nog geen cliënt bij mij geweest zijn, dan is het wel noodzakelijk om een GRATIS (online) kennismakingsgesprek te hebben van 30 minuten.