In de media

Hier vindt je diversen artikelen, podcasts en/of vidcasts waar ik te gast was.

Inhoudsopgaven

Podcasts

Jij bent de liefde podcast van Lucas Tuijn

Tijdens deze aflevering had Lucas mij uitgenodigd om te praten over de illusie die sommige mensen hebben over het hebben van een relatie met een militair. Of beter gezegd, wat de voor en nadelen daarvan zijn.

We hebben een zeer openhartig en mooi gesprek over dit onderwerp, zeker de moeite waard om te luisteren.

De ontketen jezelf podcast van Paul Folmer

Tijdens deze aflevering had Paul Folmer mij uitgenodigd in zijn podcast. Mijn focus lag toen nog puur op de (ex-) militair en veteraan.

Leuke aflevering om te luisteren, om sowieso wat meer over mij te weten te komen.

Vidcasts

NonDualiteit podcast van Patrick Kicken

Tijdens deze aflevering was ik te gast bij de Nondualiteit podcast van Patrick Kicken.

Wij hadden een zeer mooi gesprek hoe ik als militair de stappen had gezet naar coach en waarom ik die stappen had gezet.
Ik vond het een eer om uitgenodigd te zijn geweest om in deze podcast te mogen komen.

Patrick Kicken geïnterviewd door mij voor de Inner Magic Podcast

Tijdens deze aflevering mocht ik Patrick Kicken interviewen. Wij hadden het over zijn geschiedenis als DJ en zijn stap naar het bezig zijn met nondualiteit.

Boeken

Een stuk van mijn verhaal mogen delen in het boek: "Ik zweer trouw".

In 2021 kwam een goede vriend van mij, Michiel van der Pols (Doorbraak coaching) met een vraag bij mij. In eerste instantie vroeg hij mij of ik een beetje een goede schrijver was. Mijn eerste antwoord daarop was: “NEE, dat ben ik zeker niet”. Zonder aan Michiel gevraagd te hebben waarom hij dat vroeg, gingen we weer door met een ander onderwerp. Na een paar dagen begon het toch aan mij te knagen waarom hij mij die vraag had gesteld, dus ik vroeg het aan Michiel.

Hij vertelde mij toen dat hij een idee had om een nieuw boek te schrijven over zijn verhaal, maar ook wilde hij daarin de verhalen van andere mensen die werkzaam zijn of waren bij hoog risico beroepen (brandweer, politie, defensie, enz., enz.).

Ik voelde me vereerd dat Michiel dat aan mij vroeg en zei toen direct “JA!”.

Het boek is inmiddels beschikbaar via onder andere de website van Michiel, maar ook de bekende platformen. Klik hier om het boek te bestellen.

Hieronder zie je een promo afbeelding, ik sta op de grote afbeelding terwijl ik “De belofte” aflegde tijdens mijn beëdiging bij de Landmacht.

Ik Zweer Trouw - Boek - Patrick Scholten

Artikelen

Artikel in het maand magazine voor veteranen - Checkpoint

Voor de column “Ik ben…” in het maandblad van het Veteranen Instituut Nederland, Checkpoint, werd ik geïnterviewd.

Dit keer ging de column over “Ik ben ZEN“, dit stond in oktober 2021 in het magazine (lees hem hier of bekijk het artikel hieronder).

Patrick Scholten - In veteranen magazine Checkpoint