Gratis en vrijblijvend kennismaken

De eerste kennismaking is altijd het belangrijkst. Je hebt al gauw door of er een match is of niet.

Deze cruciale eerste ontmoeting is er om naast het kijken of er een match is, ook om te kijken of ik jou de ondersteuning kan geven die jij nodig hebt en zoekt.

Tijdens een wandeling in het bos van 1 uur gaan we dit ontdekken.

De eerste stap...

Of je nu nieuwsgierig bent naar wat ik doe, hoe ik werk of je wilt starten met één van de trajecten die ik aanbied, alles begint met een (eerste) kennismaking.

Deze kennismaking is fysiek, duurt 60 minuten en vindt plaats in het bos.

Tijdens de kennismaking ben jij in de gelegenheid om al jouw vragen aan mij te stellen, ook ik zal vragen aan jou stellen om te achterhalen wat jouw precieze hulpvraag is en of ik jou daarbij kan ondersteunen.

Vaak kan ik je tijdens deze wandeling al vertellen of ik je kan ondersteunen, maar soms heb ik nog even nodig om daar uitsluitsel over te geven.

Hoe dan ook, ik zal altijd open en eerlijk met je zijn.
Mocht ik jou niet kunnen ondersteunen, dan zal ik je doorverwijzen naar iemand waarvan ik denk dat die jou wel kan ondersteunen.

De kennismaking is GRATIS en vrijblijvend…

Wat krijg je:

Mark ten Cate

Super dankbaar

Een zeer bijzondere sessie waar een hoop bij los kwam maar ook zeker een duidelijk pad schetst voor mij.

Dankjewel Patrick”

Plan nu direct de kennismaking in

Hieronder kun je zelf een datum en tijd kiezen wanneer je de kennismaking zou willen hebben. Tijdens het plannen moet je een aantal vragen beantwoorden. Dit zodat ik al een beeld kan krijgen van de uitdaging waar jij mee rondloopt. Aan de hand van jouw antwoorden ga ik al kijken of ik jou kan ondersteunen. Let op, beantwoord de vragen volledig, eerlijk en open en daar bedoel ik ook mee dat je echt antwoord geeft bij de open vragen. Als je een kort antwoord geeft, kost het alleen maar meer tijd tijdens de kennismaking, want daar wil ik zeker meer over weten.