S01E07 – Michiel Hiemstra – In verbinding met jezelf – Inner Magic Podcast

Bekijk deze aflevering

Tijdens dit interview praat ik met Michiel Hiemstra. Michiel Hiemstra is onder andere psychodynamisch therapeut, mindfulness based cognitive therapy trainer en familieopsteller.

We hebben een openhartig gesprek over onder andere wat hij doet en waarom hij dat doet. Maar daarnaast praten wij ook over hoe belangrijk het is voor ons, maar voornamelijk voor mannen, om openhartig te communiceren met onze naasten, maar ook collega’s.

Michiel verteld ook meer over zijn persoonlijk verhaal. Dat hij zelf een gevoelig mannetje was. Hij was snel geïntimideerd en zenuwachtig. Maar hij was goed in sport en kon goed leren, daarmee won hij respect en waardering van klasgenoten en leraren. Maar wie hij zelf was, wat hij wilde en hoe hij voor zichzelf kon opkomen, daar had hij geen idee van.

Tijdens ons gesprek verteld hij hoe hij dat allemaal had aangepakt en hoe hij andere mannen nu helpt om verder op weg te komen met hun leven en het omgaan met emoties. Meer informatie over Michiel vind je onder andere op zijn website.

Beluister deze aflevering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.